Mats

Mats

Mats

Onze blog over Mats, een moedig ventje.

Vrijdag 22 februari

MatsPosted by Ellen Tue, February 26, 2008 10:23:33
De voorbije week was rustig. Mats heeft nog om de twee dagen bloed en bloedplaatjes bijgekregen. Sinds gisteren is er beslist om van de plaatjes af te zien. Het haalt weinig uit om hem die telkens te blijven geven want hij neemt ze toch niet aan. Hij blijft steeds rond de 2000 staan. Dit betekent natuurlijk dat het gevaar op inwendige bloedingen vergroot. Zijn buikje staat ook gespannen omdat z'n milt en lever groter zijn. Allemaal signalen dat het misschien wel eens plots snel kan gaan. Hoe zeer je je ook verwacht aan deze evolutie, het komt toch weeral hard aan. Mats weet van niets en blijft maar lachen en spelen. Het is een troost om te zien dat hij niets door heeft, en zich kostelijk amuseert. Maar tegelijkertijd is het eens zo pijnlijk te beseffen dat we zo'n vrolijke en levenslustige jongen gaan verliezen.

We willen ook iedereen bedanken voor de vele reacties. Het doet deugd om te lezen en te horen dat er zoveel mensen met ons meeleven.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Rozeke Tue, February 26, 2008 11:14:10

Hier wordt ook veel aan jullie gedacht! Veel sterkte!!

Posted by katleen en Jens Tue, February 26, 2008 11:02:06

Ik heb gelezen dat het niet zo best gaat. Hij is zo'n enorm flinke jongen zoals mama en het lieve snuitje van papa. Wij wensen jullie enorm veel sterkte en moed in deze moeilijke periode! Het kaarsje van Matske hier blijft branden voor jullie! Geniet deze dagen van hem! Ik vind jullie allebei enorm moedig, maar het is zoals je zei je hebt geen keuze! We zouden het allemaal nogal anders kiezen hè!!

Veel sterkte, we denken elk moment van de dag aan jullie!!

Katleen, Jens en familie

Posted by Petra Tue, February 26, 2008 10:36:10

Lieve Mats, je bent een kanjer! Wij denken heel veel aan jou, en aan je mama en papa.

Heel veel sterkte!

Martijn en Petra (Femi)