Mats

Mats

Mats

Onze blog over Mats, een moedig ventje.

Maandag 4 februari

MatsPosted by Ellen Tue, February 26, 2008 10:21:21
Het is een zwaar weekend geweest. Van Mats genieten valt ons zwaar. Zeker als je weet dat het iedere keer de laatste kan zijn. Gewoon nog maar naar hem kijken is heel moeilijk. Je ziet echt niet dat hij doodziek is. Ik zie er dus ook tegenop om weer naar Leuven te gaan. Altijd slecht nieuws. Ik wil er gewoon niet meer naartoe. Maar het moet, Mats heeft bloedplaatjes nodig.
Het wordt weer een lange dag in Leuven. Er was een tekort aan bloedplaatjes dus het duurde heel lang voor ze er waren en dan nog doorlopen, gevolgd door een drie uur durende bloedtransfusie.
Weer een gesprek met de dokter. De cortisonen helpen voorlopig. Witte bloedcellen waren beetje gezakt. Ze kunnen echter niet voorspellen hoe lang Mats hier op zal reageren, hij kan hier ook elk moment resistent aan worden. Maar het feit blijft dat Mats niet meer zal genezen en dat we met de cortisonen wat meer tijd krijgen.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.