Mats

Mats

Mats

Onze blog over Mats, een moedig ventje.

dinsdag 15 januari

MatsPosted by Ellen Tue, February 26, 2008 10:18:01
We kunnen echt niets maar dan ook niets plannen. Tom en ik zouden vanavond gaan uiteten en de omi zou dan bij Mats blijven slapen. Het zou ons eens goed doen, er even tussenuit.
Ik merk het al vanaf dat Mats wakker wordt, in plaats van een vrolijke lach ziet hij er maar sip uit. Hij drinkt erg weinig en jammert veel. Ik begin me toch wat zorgen te maken. Tegen de middag vind ik dat hij wel heel erg warm aanvoelt en ik besluit zijn koorts te meten. Lap, de thermometer blijft stijgen en dus koorts. Gelukkig zijn de dokters juist op ronde, Mats wordt onderzocht en er wordt besloten om te starten met antibiotica. Ook wordt er bloed op kweek gezet om na te gaan welke infectie Mats heeft.
Ze starten met 3 soorten antibiotica (heel breed gamma) om zo zeker te zijn dat hij de juiste zal krijgen. Wanneer men zeker weet welke infectie hij heeft, kunnen ze gerichter medicatie geven.
Hij krijgt ook perfussalgan tegen de pijn en dit doet de koorts ook zakken.
Vanavond blijf ik dan ook maar Leuven, anders ben ik toch maar ongerust

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.