Mats

Mats

Mats

Onze blog over Mats, een moedig ventje.

Drie

MatsPosted by Ellen Sun, August 29, 2010 09:03:34
Drie jaar, derde geboortedag

Want echt verjaren doe je natuurlijk niet meer. Je zal nooit echt drie worden, altijd het schattigste, mooiste, liefste baby'tje blijven van zes maanden. Al probeer ik het me voor te stellen hoe je zou zijn als driejarige. Het is moeilijk om hier een idee van te krijgen.
De taart is besteld. Lente koos een taart van Bumba. Ik vond het moeilijk om te weten wat jongens van 3 leuk zouden vinden: piraten, monsters, auto's? Straks mag ik hem gaan halen,
Mats 3 jaar! heb ik erop laten zetten..... hoe confronterend. Toch gaan we vandaag proberen het verdriet wat weg te schuiven en te genieten van jou. We gaan jou vieren vandaag... vieren dat je in ons leven kwam, vieren dat ik nog steeds je mama ben, vieren van al het liefs en moois dat je ons gegeven hebt.

Vier maar goed jongen, daarboven, samen met al jouw sterrenvriendjes. Wij sturen je straks een ballon! Vang hem goed!

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kathleen Fri, November 05, 2010 10:49:15

hela nichtje,

het lukt me nooit om op Mats blog te lezen zonder traantjes...wat moet dat inderdaad allemaal confronterend zijn zeg...we waren samen zwanger...en heb je dit nooit durven zeggen maar heb vaak gedacht dat het ook andersom had kunnen zijn...en dan is't toch telkens slikken...ook heb ik regelmatig gefantaseerd hoe Jill en Mats zeker dikke vriendjes geweest zouden zijn want leeftijdsgenootjes 'die vinden mekaar'. dikke knuffel en veel sterkte want ook al verstrijken de jaren dit verdriet verdwijnt nooit lijkt me...xx

Posted by Serendipity Tue, August 31, 2010 15:09:12

Lieve Ellen,


Al 3 jaar goh, het staat nog in mijn geheugen gegrift als de dag van gisteren, toen nog op het forum, ik ben daar al een tijdje weg maar jou en Mats vergeten kan ik niet zelfs een fotootje bewaar ik van hem. Ik hoop voor jou dat de pijn een beetje verzacht (al denk ik dat dit nooit zal zijn, maar toch zou ik je zoveel rust willen gunnen en vrede). Ooit zal je terug met je zoontje verenigd zijn...later.

Geniet ondertussen van je lieve dochter. Nog heel veel liefs en kracht wens ik je toe. Tot schrijfs

Posted by Stijn-Joke-Nore-Nette-??? Mon, August 30, 2010 07:13:06

Lieve familie,

We hebben heel erg aan jullie gedacht. Mats' verjaardag staat op onze kalender, dus vergeten doen wij dat ook niet. Prachtig hoe jullie dit weeral gevierd hebben. Heel mooi gedaan! En ik denk dat de taart zeker een succes zou zijn bij Mats. Woensdag terug naar school... We blijven dankbaar voor elk moment en denken heel vaak aan die lieve sterretjes! Eind oktober verwachten we ons derde kindje. Zeer emtioneel allemaal, zeer bang voor wat komen zal, zeer blij dat dit nieuwe leventje in ons gezin zal komen.

dikke knuffels uit Geel

Posted by Louise C (FS) Sun, August 29, 2010 10:28:21

Super, meid ! Probeer maar een heel heel klein beetje te genieten vandaag. Tussen de regenwolken vandaag schuilt een klein zonnetje dat dapper probeert z'n warmte richting aarde te sturen. Kleine zonnestraaltjes die Mats naar jullie stuurt. Ik ben er zeker van dat hij blij is. Blij dat je op z'n derde verjaardag het voornemen maakt te willen genieten. Je mag trots zijn, mama van 2! Mama van een schattig lief babietje van drie jaar en mama van een prachtige dochter van bijna 2. En mocht dat genieten er toch een beetje bij inschieten, laat Lente dan maar genieten, van Bumba, van taart eten, van fijn spelen met mama en papa. En zeker niet schuldig voelen dan. Wij hier zijn alvast een beetje blij met je voornemen.

Gelukkige verjaardag, kleine jongen. Wij zijn met onze gedachten bij jou en bij je mama. Dikke kussen ! We hebben je nooit mogen kennen maar toch ben je een stukje van ons leven geworden. Zo zie je maar ...