Mats

Mats

Mats

Onze blog over Mats, een moedig ventje.

eerste schooldag

MatsPosted by Ellen Mon, April 19, 2010 23:14:49
Vandaag zou je eerste schooldag geweest zijn. Ik een zenuwachtige en fiere trotse mama. Jij met je boekentasje en koekendoos. Zou je me missen, zou je huilen, zou je flink geweest zijn? Ik zou een dagje verlof genomen hebben voor deze bijzondere dag en vol verwachting luisteren naar je verhalen 's middags.

De realiteit is anders. Het is een doodgewone doordeweekse werkdag. Geen boekentasje, geen koekendoos, geen zenuwachtige mama, geen Matske die voor 't eerst naar school gaat. Verdriet pijn en gemis. De emoties van vandaag. Zoveel gemiste momenten.

Sterretjes en engeltjes gaan niet naar school zeggen ze. Ik hoop dat dan maar. Dat je het goed stelt, dat je over ons waakt, dat je ziet hoe trots ik nog steeds elke dag op je ben, hoe veel ik je nog mis, hoe je deel blijft uitmaken van ons gezin, dat je ziet hoe flink Lente groeit, dat je ziet hoe de paashaas ook eitjes voor jou heeft gebracht, dat je zie hoe ik me hard ik probeer me niet te verliezen in het gemis.

Dag lieve schattebol, wolk van een baby, de mooiste bruine oogjes - altijd en altijd in mijn gedachten. Liefs mama xxx


  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by katleen en jens Wed, May 19, 2010 17:12:14

Wat kunnen ook wij Mats zijn mooie grote bruine ogen goed herinneren...

Dikke knuffel

Katleen, Patrick, Dieter, Eline, Jens en Merel

Posted by Stijn-Joke-Nore-Nette Tue, May 11, 2010 09:57:54

Lieve Ellen, Je kan zo mooi omschrijven wat je voelt. Het lijkt nog niet zo lang geleden en toch zou Mats al zo'n grote jongen geworden zijn. Elke dag zijn we dankbaar wanneer we onze dochtertjes naar school laten gaan, elke dag is een geschenk, dat beseffen we maar al te goed! Dikke knuffel!

ewe

Posted by Rozeke Sat, April 24, 2010 08:54:28

Mijn nichtje is enkele dagen ouder dan Mats en effectief voor haar was het de eerste schooldag ... Ik denk toch vaak aan jullie als ik haar zie.

Posted by Louise C (FS) Fri, April 23, 2010 13:00:41

Zoals altijd bij het lezen van je woorden: dikke brok in de keel, tranen in de ogen, ... En da's dan nog niet in de verste verte een fractie van wat jij voelt. Ach, meid ...