Mats

Mats

Mats

Onze blog over Mats, een moedig ventje.

Mats

MatsPosted by Ellen Tue, December 29, 2009 10:17:06


There goes my hero
Watch him as he goes
There goes my hero

Dit hebben we gespeeld tijdens Mats zijn afscheidsviering. Het is helemaal Mats, het liedje, krachtig, zoals hij gevochten heeft tijdens die zes maanden. Wij konden niet anders dan hem bewonderen, vol ontzag toezien hoe hij het allemaal onderging. We konden niets anders doen dan toekijken hoe onze held zijn strijd verloor. We doen niet anders dan achterblijven met het grote gemis.

Mats, kleine jongen, grote held!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Louise C (FS) Thu, December 31, 2009 17:26:30

In deze laatste momenten van het jaar 2009 gaan mijn gedachten toch nog even uit naar Mats en naar jou. Een nieuw jaar zal je misschien weer een jaartje verder van je kleine grote held lijken. Ik kan me maar al te goed indenken dat hij met deze feestdagen weer vaak in je gedachten rondhuppelt.
Ik wens jou in ieder geval toe dat het jaar 2010 bakken vol liefde en geluk over jullie hoofden uitstrooit. En dat Matske zich nog een ietsie pietsie dieper op dat plekje in je hart nestelt zodat je met iets minder verdriet en iets meer glimlach aan hem kunt denken. Ik wens je veel heldere nachten waarin het Matssterretje kan stralen aan het heelal, veel stormen waarin de Matsboom z'n takken kan laten zwiepen over het kille landschap en veel zonnige dagen waarop Lente Mats' boodschap kan verkondigen aan de merels. Ik wens jullie een mooi jaar! Hoe dan ook!

L.

Posted by katleen en jens Wed, December 30, 2009 21:12:08

knuffel!!