Mats

Mats

Mats

Onze blog over Mats, een moedig ventje.

Voortdoen

MatsPosted by Ellen Thu, November 12, 2009 23:39:02
Dat proberen we, met vallen en opnieuw proberen op te staan. Het is moeilijk, aartsmoeilijk en eigenlijk zou geen enkele ouder zoiets moeten doorstaan. Matske jongen, je wordt hier zo gemist dat het niet met woorden valt uit te drukken. Hoe zou je nu toch zijn? Het blijft zo fout aanvoelen, zo oncompleet. Zo droevig, zo triest, zo'n gemis!
Bezig blijven, dat is hetgene wat ik nodig heb om mijn gedachten te verzetten en een doel te hebben. Dat heb ik maar ineens grondig aangepakt en dus gestart met opnieuw te studeren... vroedkunde. Ik doe het graag en het bezorgt me de nodige afleiding en tevens een vooruitzicht. Mijn eerste examens zijn achter de rug en dat zag er goed uit. Het geeft terug wat moed om verder te doen, om voort te doen... want dat wordt er verwacht.

Lente is intussen reeds een jaar, geen boeleke meer, maar een heel actief peutertje dat graag de wereld ontdekt. Ze heeft een echt verjaardagsfeestje gehad, met slingers en ballonnen en taart, met een kroon en zoveel meer. Ze heeft ervan genoten.

Nog wat fotootjes van Lente, ze kan trouwens al stappen!

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sarah C. Tue, November 24, 2009 07:09:42

Dag Ellen,

Lente is inderdaad al een flink en mooi meisje geworden! Jammer dat ik niet op het feestje kon zijn. En amai, vroedkunde! Lijkt me ook niet gemakkelijk... Ik hoop dat de overige examens ook goed zijn meegevallen.

Dikke kus

Posted by Peetje (FS) Wed, November 18, 2009 10:51:17

Lieve Ellen,

Ik leef met je mee, denk nog regelmatig aan Matske en hoe erg jullie hem moeten missen. Ik heb gisteren een kaarsje voor hem gebrand, hij wordt echt niet vergeten.

Veel succes met je studie, je doet dat heel goed.

Lente is prachtig, een flinke meid!

Liefs, Petra

Posted by katleen en jens Mon, November 16, 2009 18:08:28

Wij zijn jullie nog niet vergeten!

Nog veel sterkte en enorm veel succes met je studies!

Lente ziet er prachtig uit!

groetjes en dikke knuffel van ons allen

Dieter, Eline, Jens, Merel, Patrick en Katleen