Mats

Mats

Mats

Onze blog over Mats, een moedig ventje.

Moederkesdag

MatsPosted by Ellen Sat, August 15, 2009 22:15:04
De tweede al die ik zonder jou moet vieren. Lente en papa hadden voor een ontbijt op bed gezorgd en wat had Lente een pret. Wat zou jij er ook van genoten hebben, samen met ons viertjes ontbijten op bed. Een prachtige jongen zou je ondertussen al zijn. Bijna twee jaar! Nog heel eventjes en dan vieren we je tweede verjaardag.

De laatste dagen is het zo moeilijk, en dit lijkt erger te worden naarmate we dichter bij je verjaardag komen. Ach Matske jongen, je moest eens weten hoe gelukkig we waren toen je werd geboren.... overgelukkig gewoon! Eindelijk mama! De mama van Mats . Je trotse mama voor altijd en over alle grenzen heen.


  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Rozeke Thu, August 27, 2009 08:22:19

Mijn kleine nichtje is net 2 geworden. Als ik zie wat ze allemaal al kan, hoe ze begint te praten, rondloopt en plezier heeft ... we staan er eigenlijk te weinig bij stil.

Gelukkige verjaardag Matske!!!

Posted by Louise C (FS) Mon, August 24, 2009 22:20:37

"Trotse mama ... over alle grenzen heen". Wat een prachtige woorden om dit stukje over diep verdriet af te sluiten. Diep verdriet zoals wij dat zelfs niet durven in te beelden. En weer een nieuwe grens om overheen te raken. Zijn tweede verjaardag. Vier die dag maar. Boordevol herinneringen, met een lach en een traan en vooral ... samen met die levenslustige dochter van jullie, Mats zijn kleine grote zus. En wij ... wij blijven aan jullie denken.

Posted by Katleen en Jens Sun, August 16, 2009 08:21:43

http://www.bloggen.be/jenszijnverhaal/

Wat heb ik deze dagen al veel aan jullie gedacht. Nu wij terug veel op die berg vertoeven...we kennen er niemand meer enkel Nora. Al die herinneringen van 2 jaar geleden komen zeer fris naar boven. De laatste keer met kerst, je kamertje recht tegenover de verpleegpost, wij naast de jouwe,.... pfff wat vliegt de tijd toch snel en tegelijk toch o zo traag! Er komt weeral eens een heel moeilijke periode voor jullie aan. We wensen jullie heel veel sterkte, alhoewel ik heel goed besef dat die pleister veel te klein is voor op jullie wonde! Hou jullie goed!!