Mats

Mats

Mats

Onze blog over Mats, een moedig ventje.

een beetje vanalles

MatsPosted by Ellen Mon, July 13, 2009 22:41:51

Hier volgen nog wat fotootjes van Mats' zijn schooltje. Iedere keer dat ik naar deze foto's kijk word ik helemaal warm vanbinnen. De school staat er echt en het is ons zoontjes naam die op dat bordje prijkt. Prachtig gewoon!

Zaterdag hebben we een bezoekje gebracht aan het UZ Leuven. Helemaal niet voorbereid en totaal onverwacht reden we ineens richting Leuven, zomaar, zonder enige aanleiding. Het was vooral een nood aan herinneringen ophalen, de geur opsnuiven, ons eens terug helemaal onderdompelen aan alles wat ons aan Mats doet denken. Een hapje eten in de cafetaria, even het winkeltje binnen, een tasje koffie drinken en terug naar huis. Naar de afdeling zijn we niet geweest, dat is te confronterend. Daar zou ik me eerst op moeten voorbereiden. Het lijkt wel of ik heel de tijd van Mats in Leuven begin te verheerlijken. Leuven betekent voor ons Mats en hoop. We gingen ervoor en Mats was nog bij ons... in zijn metalen spijlenbedje, of in zijn box die de verpleging in zijn kamertje had geplaatst, of in zijn wippertje. En iedere keer dat we in Leuven zijn lijkt het alsof we gewoon naar het vierde kunnen wandelen en hem uit zijn bedje kunnen plukken....


  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Peetje (FS) Tue, July 14, 2009 14:45:55

Ik krijg tranen in mijn ogen als ik de foto's van het schooltje bekijk, en dat bordje met zijn naam op. Wat een mooi initiatief.

En wat een gemis! Ik hoop dat het een troost is, te weten dat Mats nog lang niet vergeten is. Hier wordt ook nog heel vaak aan hem gedacht!

Liefs,

Petra

Posted by kathleen lenders Tue, July 14, 2009 12:20:52

awel .... respect!!! echt in zo'n moeilijke periode zoiets moois realiseren echt uit de grond van mijn hart jullie zijn prachtige mensen!! en die kindjes.. wat Mats voor hun doet vult hun hart met vreugde.. waw!

Posted by Elvira Tue, July 14, 2009 00:39:46

De tijd vliegt inderdaad voor bij! Mats mag trots zijn op wat jullie in zijn naam hebben gerealiseerd! Kijk eens naar al die blije gezichtjes.

Posted by Nans Mon, July 13, 2009 22:52:43

Tijd gaat snel. Fijn dat jullie alles een plaatsje hebben kunnen geven en nog prachtiger wat jullie daar gerealiseerd hebben.