Mats

Mats

Mats

Onze blog over Mats, een moedig ventje.

Geuren enzo

MatsPosted by Ellen Fri, April 17, 2009 22:14:30
Dag Bolke,
Gisteren voor het eerst durfde ik de deodorant kopen die ik speciaal kocht toen ik van jou ging bevallen. In de winkel kon ik het al niet laten om even te sprayen.... de geur... wat een herinneringen! Ik werd ineens teruggekatapulteerd naar 20 maanden terug. Jij beneden in de couveuse en jou papa en ik in de materniteit in Leuven. Elke dag kwamen we je meerdere keren bezoeken. Kijkend naar je dappere lijfje in die grote couveuse.. glunderend van trots maar tegelijk ook zo bang en onzeker. Hetgene wat we toen vreesden werd werkelijkheid.
Ik heb al die tijd bewust sommige geuren ontweken, waaronder dus die deodorant. Nu, kan ik er intens van genieten en spray ik overal speciaal om al die herinneringen terug te kunnen beleven. Is het misschien omdat de herinneringen vervagen en omdat alles zo ver weg lijkt? Ik weet het niet. Ik weet alleen dat je al veel te lang weg bent en dat ik je al veel te lang moet missen!! Elke dag praten we hier thuis over jou, jou naam wordt hier dagelijks meerder keren genoemd. Ik heb jou plekje thuis wat versierd met allerlei paaskadootjes, maar dat zal je vast al wel gezien hebben.

Dag Bolke, mijn zoontje met de mooiste oogjes, dikke kus mama X

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Duvelke Tue, April 28, 2009 12:46:01

Ik heb het al zo vaak gezegd maar toch wil ik het blijven zeggen, ik vind jullie twee sterke mensen!
Het getuigt van enorme kracht dat je met die geuren herinneringen wilt terughalen omdat je Mats zo mist!

Het is echt een prachtige foto die je hierbij hebt gezet!

Dikke kus
Petra

Posted by Peetje (FS) Tue, April 21, 2009 10:05:38

Hij is inderdaad prachtig, Matske met de mooie oogjes en de guitige blik. Ik wens je veel liefs, veel kracht en mooie herinneringen.

x

Petra