Mats

Mats

Mats

Onze blog over Mats, een moedig ventje.

Onze broer

MatsPosted by Ellen Sun, January 25, 2009 23:42:26
Streep zijn naam niet door
alsof Mats nooit heeft bestaan.
Streep zijn naam niet door
ook al is Mats van ons heengegaan.

't Liefste wat wij hebben bezeten
toekomstbeeld van ons bestaan
vraag ons dat niet te vergeten
en gewoon weer door te gaan.

Streep daarom zijn naam niet door
noem zijn naam en laat ons weten
dat ook jij Mats niet zult vergeten
alleen zo kunnen wij verder gaan.

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Duvelke Wed, January 28, 2009 15:31:03

Hier wordt ook niet over hem gezwegen, laat staan vergeten!

De gedachten aan hem door jullie, familie en vrienden zullen iedere dag anders zijn, dan met een lach dan met een traan, maar het is belangrijk dat er aan hem gedacht wordt en over hem gepraat!

Dikke kus

Petra

Posted by Peetje (FS) Wed, January 28, 2009 10:18:17

Vandaag alweer elf maanden geleden hebben jullie afscheid moeten nemen, en hij wordt elke dag gemist. Wees gerust, Mats* is nog lang niet vergeten! Hij heeft een grote plaats in jullie hart, in jullie herinneringen, in jullie gezin. En ook ik wens jullie vrienden en familie toe die hem samen met jullie levend houden. Voor altijd.

Heel veel liefs,

Petra

Posted by Louise C (FS) Tue, January 27, 2009 13:47:17

Aan de mama's van Siel, Marthe en Mats, en alle anderen ...

Jullie kindjes zullen nooit vergeten worden. Niet door al diegenen die hen gekend hebben of door hen die hun verhaal gevolgd hebben. En zeker niet omdat jullie hen als geen ander beminnen nog elke dag. Jullie hebben hen al die maanden onder jullie hart gedragen en nu ... dragen jullie hen in je hart. Nog een ietsie pietsie dichterbij dus. Op die manier blijft de herinnering aan hen voor altijd. Voor altijd.

Posted by Gerd, juf van Siel* Mon, January 26, 2009 18:14:39

Het voelt zelfs voor mij als juf "goed" elke keer Siel* haar naam genoemd wordt, waar ook. Ik denk dat ik begrijp wat je bedoelt met deze treffende tekst. Ik wens jullie mensen die hem durven, kunnen en willen helpen "levend houden". Dat hebben jullie immers broodnodig!! Sterkte.

Posted by tine Mon, January 26, 2009 09:10:29

Dag Ellen,

Ik kreeg dit gedichtje op een kaartje kort nadat Marthe gestorven was. Héél mooi! Toen was het eigenlijk nog niet nodig, het was nog maar pas gebeurd. Nu vind ik het verschrikkelijk als we ergens naar toe gaan en er wordt niet over Marthe gesproken. Wij weten jammer genoeg wat het is om het allerkostbaarste je hebt te verliezen, het is verschrikkelijk als je kind ook nog eens 'doodgezwegen' wordt...

vele liefs, mama van Marthe