Mats

Mats

Mats

Onze blog over Mats, een moedig ventje.

My hero!

MatsPosted by Ellen Fri, January 09, 2009 22:14:24
Dag kleine prins,

Vandaag heb ik het plaatje nog eens opgezet: My Hero van de Foo Fighters. Samen met Lente in mijn armen heb ik naar dat nummertje geluisterd, de tranen de vrije loop. Ik mis je zo hard!! Zeker nu met het begin van het nieuwe jaar... 2009 al... ineens lijkt 2007 al zover... het jaar dat jij bent geboren... 2008 het jaar dat jij bent gestorven... bijna een jaar geleden al/nog maar. Nog elke dag beleef ik je overlijden opnieuw, verschrikkelijke beelden die ik maar niet uit mijn hoofd krijg. Ik zal er mee moeten leren leven. Elke nacht schrijf ik in gedachten dikke boeken naar jou. Hoor je ze? Ik vertel je veel over je zusje, over wat we allemaal gedaan hebben, hoe graag ik je nog steeds zie, en ik vraag je telkens opnieuw om heel dicht bij ons te blijven.

Jouw zusje is een straffe madam. Sommige trekjes herkennen we echt van jou. Dezelfde manier van wakker worden, het geeuwen, het pruillipje. Het doet ons goed om die kleine dingen terug te zien. Ze groeit flink en heeft deze week haar eerste spuitjes gehad. Ook al ben ik meer gewend dan een paar spuitjes, ik vond het zo zielig. Maar ze was flink zenne, net zoals jij!
Slaapwel lieve kleine held! Dikke kus van mama xxx

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Peetje (FS) Mon, January 12, 2009 13:42:31

Lieve Ellen,

Die tranen horen erbij, jammer genoeg. Wat zou ik het graag makkelijker maken voor je! Ook ik wens jullie in dit nieuwe jaar alleen maar goeie dingen, veel liefde, veel hoop en veel kracht. In tijd zijn jullie misschien weer wat verder weg van Mats, maar hij blijft altijd dicht bij jullie ... in jullie hart, in jullie dromen.

Lieve Mats, kleine prins, je bent nog lang niet vergeten! Slaap zacht.

Heel veel liefs,

Petra

Posted by Stijn-Joke-Nore-Nette Sat, January 10, 2009 07:20:06

Lieve Mats,

toen in augustus ons nichtje Fee geboren werd, waren we zo gelukkig. Als we ons dan probeerden in te beelden dat jij een jaar ervoor ook zoveel harten veroverd had, dan werd het toch stil. Zo'n onschuldig klein wezentje, dat is toch niet eerlijk. Je had nog zoveel te beleven, nog zoveel te verwezenlijken op deze wereld.

Lieve Ellen en Tom en Lente,

Jullie zijn echt superouders. Niemand weet wat jullie doormaken, niemand kan begrijpen hoe dit aanvoelt als je dit niet zelf meemaakt. We zijn heel blij voor jullie dat Lente jullie zoveel liefde en hoop gebracht heeft. Ook de herinneringen aan Mats die in Lente verderleven zijn een teken dat hij heel dichtbij is. We hopen dat 2009 voor jullie niks dan goed zal brengen. En al is het weer een jaartje verder weg van Mats, de herinneringen aan hem blijven voor eeuwig!

Dikke knuffel,

Stijn-Joke-Nore-Nette