Mats

Mats

Mats

Onze blog over Mats, een moedig ventje.

Dromen over jou

MatsPosted by Ellen Sat, November 29, 2008 15:34:46

Dag lief Matske,

Ik heb vannacht weer over jou mogen dromen. Het was zo een intense droom dat er nog steeds niet goed van ben. Het doet me zoooo goed dat ik je in mijn dromen tegenkom. Het leek zo echt, je leek zo heel dichtbij, ik kon je voelen, ik kon je ruiken, ik kon je horen. In mijn droom vannacht zag ik je terug na al die maanden, je was al flink gegroeid maar ik herkende je onmiddellijk. Mijn Matske, Eindelijk! Lente was er ook en jullie hebben samen heel de tijd op mijn schoot gezeten. Ik was zo intens gelukkig in mijn droom dat ik er van begon te huilen. Zo gelukkig met mijn twee grootste schatten op mijn schoot.... En toen werd ik wakker, met de tranen nog in mijn ogen. Verdrietig en blij tegelijk. Verdriet omdat het slechts een droom was, maar ook blij om over je te kunnen dromen, het gevoel van toch terug samen te zijn. Het zijn slechts dromen maar ze doen me zo goed. Ik hoop dat er nog veel mooie dromen mogen volgen.

Dag lieve jongen, stoere broer, klein bolke, vriendschap, lekker diertje, ik mis je! mama xxx

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Linde Fri, December 12, 2008 14:35:14

Dag lieve jongen!

Heb je de ballon van de sint gekregen?

Heb deze zaterdag samen met je mama, papa en zusje naar jou gestuurd. De sint was je niet vergeten hoor! :)

Dikke kus

Je meter X

Posted by Linde Wed, December 03, 2008 12:52:57

Ik wens je nog heel veel mooie dromen van Mats* toe!

Mats*, ik mis je lieve jongen!

x

Posted by Peetje Mon, December 01, 2008 11:23:31

Lieve Ellen en Tom,

Ik wens jullie nog veel mooie dromen over Mats, met Mats en Lente samen op schoot, ...

Koester de mooie momenten, en weet dat Matske nog lang niet vergeten is. Elk kusje voor Lente is er ook eentje voor Mats, elke knuffel is er twee waard, elke lach is er ook voor hem.

Liefs,

Petra

Posted by Duvelke Mon, December 01, 2008 06:41:22

Lieve Ellen,

Het is zo hartverwarmend om te lezen dat het jou goed doet over hem te dromen, ook al is het voor jou zo verwarrend, blijdschap en pijn, je kan van ze allebei wenen... zo kort ligt het bij mekaar.

Stilaan begint de verwerking en dat zijn die mooie dromen, en Ellen, dromen en gedachten kunnen ze nooit afnemen! Dus droom maar vaak over hem zo blijft hij in jouw gedachten heel dicht bij je.

Dikke kus

Petra

Posted by Stijn-Joke-Nore-Nette Sun, November 30, 2008 16:43:58

Lieve Mats,

ondanks die veel te korte tijd dat je hier mocht zijn, heb je zoveel harten bewogen. Dromen kunnen inderdaad zo echt zijn. Gelukkig dat ze bestaan. Zo kan je je laten meevoeren in een heerlijke gedachte, een onvergetelijk moment. Mats, je zit elke dag bij je mama en papa op schoot. Lente zou blij zijn met zo'n grote broer!

dikke knuffels,

Stijn-Joke-Nore-Nette