Mats

Mats

Mats

Onze blog over Mats, een moedig ventje.

Verhuisd

MatsPosted by Ellen Mon, October 13, 2008 22:19:39

Ondertussen wonen we nu al een tweetal weekjes in ons nieuwe stekje. Het is nog wel wat beetje wennen en het voelt nog niet helemaal 'thuis', dat heeft allemaal nog wat tijd nodig. Toch hoop ik dat dit een nieuwe start zal zijn. Een nieuwe start samen met Mats. Hij heeft alleszinds een speciaal plaatsje gekregen hier. Hij staat in de living, lekker dicht bij zijn mama en papa. Zijn foto aan de muur lacht iedereen toe die hier binnenkomt. Hij is hier duidelijk steeds aanwezig. 

Zo zijn we ook in de laatste weekjes van de zwangerschap aangekomen. Binnen een drietal weekjes verwelkomen we onze tweede spruit. Hoewel we er naar uitkijken, brengt het heel wat dubbele gevoelens teweeg. Gaat alles goed verlopen deze keer? Zal het gezond zijn? Maar ook tegelijk van, Waarom is het bij Mats zo fout gelopen, Waarom werd hij ziek? Hadden we er iets aan kunnen doen? Ook best wel wat schrik van hoe ik ga reageren, vreugde omwille van broer/zus, verdriet om het gemis van Mats. Het hangt allemaal zo dicht samen. 

Stilaan komt ook het besef van dat dit baby'tje weleens heel anders zou kunnen zijn als Mats. Toch hopen we enkele trekjes van hem te kunnen herkennen. Misschien een teentje of hetzelfde neusje, of dezelfde manier van slapen... wie weet? 

Lief Matske, nog heel eventjes en jij wordt grote broer!! Een speciale taak hoor en ik ben er zeker van dat jij vanaf je wolkje of sterretje maar al te fier zal zijn. Hou ons maar goed in de gaten en blijf maar lekker dicht bij ons, we hebben je nog veel te hard nodig. 

Dikke knuffel van mama en papa xxx

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Rozeke Thu, October 16, 2008 15:27:41

Ik volg nog altijd mee hoor en kijk samen met jullie uit naar de komst van brusje ;-).

Het zal zeker met gemengde gevoelens gepaard gaan maar Matske is toch nooit ver uit de buurt!

Posted by Urbanie Wed, October 15, 2008 21:13:00

Ellen,

Wij wensen jullie een pracht baby toe. Het zal heel emotioneel zijn maar er zal weer wat zon in jullie leven zijn, zon die ook Mats jullie toewenst. Of de nieuwe baby nu erg op Mats lijkt of niet, geniet van jullie nieuw geluk, Matsje zal op zijn manier er ook van genieten vanop zijn wolkje of sterretje.
Wij kijken mee uit naar dit nieuwe wondertje.
Dikke knuffel,

Liefs,

Sarah,Urbanie en Danny

Posted by Britt & An Tue, October 14, 2008 20:32:54

Ellen en Tom,

We wensen jullie een prachtige bevalling toe. Het zal zeker met gemengde gevoelens zijn maar Mats kijkt van hierboven toe en zal waken over zijn broer/zus. Jullie zullen hele mooie jaren tegemoet gaan, jullie gezin in het nieuwe huis en Mats héél dicht bij jullie.

Dikke knuffel van ons allemaal,

Alain, An, Brent, Britt en Bram

Posted by Duvelke Tue, October 14, 2008 10:48:59

De laatste weekjes zullen er zeker niet makkelijker op worden, de tweestrijd van vreugde en verdriet, het ligt zo kort bij mekaar. Maar weet dat je gelukkig mag zijn met het nieuwe leventje en weet ook dat er nog altijd plaats mag zijn voor verdriet om Mats.

En eens dat het broertje/zusje er is, zal het nieuwe huis ook meer als een thuis aanvoelen. Het is een nieuwe start en ik wens jullie al het goede dat er bestaat toe.

Dikke kus

Bart, Petra en Noreke

Posted by katleen en Jens Tue, October 14, 2008 08:51:31

Ellen en Tom,

Wij wensen jullie alvast een wolk van een baby toe!

Ellen voor jou ook een goede bevalling!

Het zullen heel tedere momenten zijn, zoals je zegt vreugde om de nieuwe spruit en tegelijk ook verdriet om het gemis van Matske. Toevallig heeft onze oudste zoon nog ver familie van jou als opvoedster op zijn internaat op de topsportschool. (Dorien) Vorige week had ik het met haar over onze Jens en spontaan viel ook de naam weer van Matske en toen kwam aan het licht dat zij jullie ook kende. Hoe klein kan de wereld niet zijn hè! Dorien is ook een pracht van een vrouw, zit blijkbaar in de familie bij jullie!

Geniet van de mooie periode die jullie te wachten staat.

Vele groetjes en knuffels van Jens, Katleen en familie