Mats

Mats

Mats

Onze blog over Mats, een moedig ventje.

Maandag 28 april

MatsPosted by Ellen Mon, April 28, 2008 21:07:56

Vandaag exact 2 maanden geleden dat Mats gestorven is. Het blijft zo onwerkelijk allemaal. Zijn geboorte, de diagnose, de behandelingen, het slechte nieuws, het overlijden.... Het is allemaal zo snel gegaan en dat begin ik nu pas te beseffen. Het begint zo stilletjes te dagen dat het definitief is, dat we hem nooit zullen zien opgroeien, dat we hem voor altijd zullen missen. Morgen zou hij 8 maanden worden, ik vraag me heel vaak af hoe hij nu zou zijn? Wat zou hij nu al allemaal kunnen, zou hij al beginnen met kruipen? Zou hij nog altijd zo vrolijk zijn? Allemaal vragen waar we nooit een antwoord op zullen krijgen. We kunnen er ons enkel een voorstelling van maken en dat doen Tom en ik dus vollop. Heel veel fantaseren over hoe Matske nu zou zijn. Zo hebben we er de afgelopen dagen veel bij stilgestaan dat Mats vast en zeker genoten zou hebben van de mooie lentedagen en het zonnetje.

Om dit berichtje te eindigen heb ik ook goed nieuws. Wat Mats al een hele tijd weet, mag nu ook heel de wereld weten. Mats wordt grote broer!! Begin november verwachtten wij een broer of zus. Dit maakt het allemaal een beetje draaglijker, te weten dat we naar iets kunnen uitkijken.

  • Comments(13)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by An Van Herck Mon, May 05, 2008 11:23:17

PROFICIAT!!!!! Fier en stoer, Mats wordt grote broer! Geniet ervan!

groetjes, Josse, An & Wouter

Posted by katleen en Jens Sat, May 03, 2008 07:25:16

Hallo Ellen en Tom,

Wat een geweldig nieuws!! Dit was even een heel positief kippevelmoment toen ik het las! Proficiat! Mats zal trots zijn als grote broer!

groetjes Katleen, Jenske en familie

Posted by elke en leerlingen van academie Fri, May 02, 2008 19:33:45

Hallo Ellen en Tom,

Een hele dikke proficiat van ons allemaal! We wensen jullie heel veel liefde en een mooie komende zwangerschap toe.

Posted by mien Fri, May 02, 2008 15:21:20

Beste Ellen en Tom, via de familie Van Campfort ben ik op jullie site gekomen en heb ik het verhaal van Mats meegevolgd. Nu Siel vandaag ook gestorven is, kom ik weer eens kijken op deze site waar er toch een sprankel hoop te vinden is, nieuw leven dat op komst is, proficiat! Het is vreemd hoe je gehecht geraakt aan kinderen als Siel en Mats, en hoe je helemaal van de kaart bent als ze sterven, hoewel je ze niet echt kent.

Ik wens jullie het allerbeste toe!

Posted by LouiseC (FS) Thu, May 01, 2008 10:51:06

Heel fijn nieuws, Ellen en Tom ! Een nieuw kindje om naar uit te kijken en om het verdriet een beetje een plaatsje te kunnen geven. Ik kijk samen met jullie uit naar november en wens jullie een super lief en gezond broertje of zusje toe !

Zo is het goed.

L.

Posted by Diane Wed, April 30, 2008 23:37:11

Lieve Ellen en Tom,
Meelevend zoals altijd begin ik jullie berichtje te lezen. Nog niet halfweg bedenk ik dat ik toch heel erg hoop dat die prachtouders toch nog kindjes krijgen. Wel heel moeilijk maar ook wel fijn voor Mats. En ja hoor, knap, een hele dikke proficiat voor jullie! Ik hoop uit de grond van mijn hart dat jullie begin november een even prachtig (als Mats) maar een gezond baby'tje krijgen. Probeer ervan te genieten!!! Een hele dikke knuffel en heel veel liefs voor jullie!
Lieve Mats, ook voor jou proficiat hé grote broer!!! Zorg je goed voor je familie? XX

Posted by heidi Tue, April 29, 2008 16:24:06

Proficiat, en mats zal altijd over zijn nieuwe broer of zus waken.

Veel geluk.

Grtjs Heidi en familie

Posted by Seb Tue, April 29, 2008 15:11:08

Ellen en Tom, super goed nieuws dat er een nieuw boeleke op komst is! Proficiat, en nog veel sterkte. Ik denk dikwijls aan jullie.

Posted by tine & nicolas Tue, April 29, 2008 11:40:30

Ellen en Tom, het is met een glimlach dat we blijven denken aan Mats en z'n foto's bekijken waar hij zo geweldig op glunderd, dat zal zo blijven, dat is het belangrijkste

het nieuws dat je schrijft is Super! Er zijn leuke dingen in het verschiet,
heb er maar alle vertrouwen in, een broertje of zusje, hihi, we kijken er allemaal naar uit!

dikke kussen en knuffels!

Posted by Petra Tue, April 29, 2008 08:48:53

Ik hoop echt dat het uitkijken naar het broertje/zusje van Mats het verlies dragelijker maakt. Geniet van de zwangerschap en grote broer zal altijd over zijn zusje/broertje waken!

Dikke kus

Bart, Petra en Noreke

Posted by Linde Mon, April 28, 2008 22:40:33

Het is inderdaad allemaal zo snel gegaan! Ik mis het ventje ook heel erg! Zou hem zo graag nog eens stevig kunnen knuffelen! Hem horen lachen, hem zien bewegen, zijn handje in zijn mondje zien stoppen,... Precies alsof ik het de laatste maand pas echt begin te beseffen dat hij echt nooit meer zal terug komen... Maar we kijken net zoals Mats uit naar het nieuwe boeleke! Een prachtig geschenk van Mats!

Posted by gerd Mon, April 28, 2008 21:56:29

Waaw , een dikke proficiat !!!

Wat fijn dat jullie naar een tweede kindje mogen verlangen...Het zal het verdriet om Mats niet minder zwaar maken , maar het zal wel een lichtpuntje zijn dat je samen met hem kan delen ... Vanuit de hemel zal hij nogal eens fier zijn op zijn nieuwe broer of zus...Wedden dat het een even-schattig-en-lief-mopje zal worden als Mats !!! We sturen jullie enorm veel kracht en geluk dat alles goed mag gaan...We duimen voor jullie !!!

Posted by johan Mon, April 28, 2008 21:45:40

een dikke proficiat
groetjes johan