Mats

Mats

Mats

Onze blog over Mats, een moedig ventje.

Zondag 12 april

MatsPosted by Ellen Sun, April 13, 2008 22:26:20

Mijn eerste werkweek is achter de rug. Morgen beginnen we al aan de tweede. Al bij al is het goed meegevallen. Het was moeilijk om Mats hier achter te laten. Als ik thuis ben voel ik dat hij heel dicht bij mij is. Op het werk had ik dat gevoel niet en mistte ik hem enorm. Er staat wel een mooie foto op mijn bureau maar toch is het anders. Daarmee dat ik aan zien ben om wat asse te laten verwerken in een kettinkje. Zo heb ik hem altijd en overal dicht bij mij. Mats loslaten kan ik en wil ik niet. Ik heb hem nog veel te hard nodig, iedere dag weer.

Dit weekend ben ik nog eens in zijn kamertje geweest. Wat snuffelen in zijn spulletjes. De geur van de pampers vochtige doekjes brengen veel herinneringen terug. Zijn bedje ligt er nog bij alsof er hij er pas in heeft geslapen. Ik laat het voorlopig zo.

Vandaag slecht nieuws gekregen vanuit Leuven. Een dappere 17 jarige jongen die zijn strijd tegen leukemie heeft verloren. Overleden aan een infectie, leukemie was onder controle. Verschrikkelijk! Ook al komen we niet meer in Leuven, we blijven heel erg meeleven met iedereen. Zo'n nieuws komt dan ook heel erg hard aan.

  • Comments(8)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Petra Thu, April 24, 2008 14:56:42

Lieve Ellen

Hou hem maar goed kort bij u als u dat goed doet op die manier moet ge hem niet loslaten. Dat kettinkje is een heel goed idee.

Het is nooit fijn te moeten horen dat andere mensen hetzelfde moeten doormaken als dat jullie hebben doorgemaakt, het vechten en dan het verliezen van de strijd, maar door de verbondenheid met elkaar maken we het allemaal een beetje dragelijker.

Jullie doen het heel goed.

We denken nog heel vaak aan jullie.

Bart, Petra en Noreke

Posted by meter Linde Mon, April 21, 2008 15:00:08

Blijft fijn om naar de foto's te kijken maar het doet nog zo'n pijn...

Posted by Rozeke Thu, April 17, 2008 12:52:07

Oei dat is inderdaad geen leuk nieuws ...

Jullie slaan jullie er goed door vind ik, met ups en downs maar dat is normaal!

Posted by Diane Tue, April 15, 2008 23:49:27

Lieve Ellen en Tom, Ik denk heel vaak aan jullie en aan die lieve kleine prins. Houd Matske maar hééél dicht bij jou Ellen, voor altijd. Hij hoort voor altijd bij jullie! Lief klein Matske, Zorg je goed voor die lieve ouders van je? Dikke knuffel! Diane (Op studio Brussel hoorde ik over Wouter. Heel stil werd ik ervan want ik dacht meteen aan de Wouter die ook in Leuven lag. Ook met hen heb ik enorm te doen)

Posted by Katleen Tue, April 15, 2008 21:46:32

Blij nog eens iets van je te horen Ellen! We

zijn jullie bijlange nog niet vergeten!

Dat is misschien inderdaad een heel leuk idee om een stukje van Mats in een kettingkje te laten verwerken! Zo heb je hem toch altijd een beetje bij je.

Wij kijken hier zo geregeld nog wel eens zijn fotootjes op je site. Bij Jens komen er soms dan wel de vragen naarboven.

Ik vind dat jullie het super goed doen. Houdt al die herinnering en spulletjes allemaal maar goed bij u, zolang je ze nodig hebt. Neem rustig uw tijd!

Nog veel sterkte van ons allen.

Katleen, Jens en de rest van de keet hier

Posted by Nieke Tue, April 15, 2008 16:06:38

Ik wil hier iets komen schrijven om te bewijzen dat er nog mensen zijn die aan jullie denken. Maar ik weet niet goed wat. :)

Dus ga ik het houden op: nog veel sterkte en koester die mooie momenten met Mats!

Posted by Peetje (FS) Tue, April 15, 2008 09:23:44

Ik kan me zo goed voorstellen dat het moeilijk is om Mats achter te laten. Natuurlijk draag je hem met je mee, overal en altijd. Maar toch hé. Vreselijk.

Als het je goed doet om zijn kamertje en zijn spulletjes nog zo te laten, hou het dan zo. Niks forceren, jullie doen het prima.

Slecht nieuws uit Leuven, dat moet inderdaad hard aankomen. Veel sterkte!

Posted by Eef Tue, April 15, 2008 09:16:17

Dag Ellen ,Fijn om nog iets te lezen over jullie. Jullie doen dat enorm goed! Koester al die herinneringen maar goed. Hanne begint binnenkort aan haar laatst chemokuur  en elke keer als we op de dagzaal komen vraagt ze naar Mats. Ze ( en wij ook) vondt het zo'n een schattig , lief manneke. Ook wij gaan zijn glimlach niet vergeten. Hou jullie goed . Vele groetjes, Hanne , Eef en co