Mats

Mats

Mats

Onze blog over Mats, een moedig ventje.

Maandag 10 maart

MatsPosted by Ellen Mon, March 10, 2008 22:22:49

We hebben het afgelopen weekend doorgebracht in Praag. Het heeft ons deugd gedaan om er zo even tussen uit te trekken.

Het terug thuiskomen was zwaarder dan verwacht. Het is precies of dat alles nu pas goed begint door te dringen wat er allemaal gebeurt is. Alles is achter de rug, dit hoofdstuk is afgesloten. Tijd nu voor ons om ook verder te gaan, stap voor stap de draad terug opnemen. Ik vind het heel moeilijk, het gemis is enorm groot. Mats zit in mijn gedachten van zodra ik opsta totdat ik ga slapen. Al zijn foto's en filmpjes bekijk ik dagelijks. Ik kan daar zo van genieten. Zo'n heerlijk ventje. Het zijn allemaal zo'n mooie herinneringen, maar tegelijk ook zo pijnlijk.

  • Comments(13)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Judith Thu, March 13, 2008 12:43:12

Blij te lezen dat jullie ook een beetje voor jezelf zorgen. Jullie zijn duidelijk aan het verwerkingsproces begonnen. Neem daar zeker de tijd voor. Geniet van de beelden die jullie hebben van jullie kleine schat, het zal zeker helpen in het proces. Ook ik denk nog bijna dagelijks aan jullie en die lieve Mats. Veel sterkte nog!

Posted by elke en leerlingen tekenles Wed, March 12, 2008 22:08:34


Posted by jos en jo marinus Wed, March 12, 2008 17:12:15

er gaat geen dag voorbij of we denken aan jullie.
zo'n verlies vergeet je nooit, maar we hopen dat jullie genoeg kracht vinden bij elkaar om verder te gaan.

Posted by Tinne (Knorretje) Wed, March 12, 2008 11:31:06

Verzorg jullie zelf goed...

Ik denk elke dag aan jullie... en zal Mats ook nooit vergeten.

Posted by Bianca Wed, March 12, 2008 04:21:49

Ik kan er helemaal inkomen hoe je geniet van die mooie foto's en filmpjes.. Ik ken jullie niet en zit hier nog zo vaak aan jullie te denken, aan jullie en aan die lieve Mats.. En aan de heerlijke foto's waarvan wij mee mogen genieten. Ik heb geen woorden om jullie de juiste dingen te zeggen, maar ik wou toch laten weten dat ik net als zovele anderen meevoel en jullie veel sterkte blijf wensen. Aan een prachtgezin dat hopelijk positieve krachten kan putten uit de berichtjes hier op de site. Het spijt me dat ik niet meer kan doen..

Posted by Inge (FS) Tue, March 11, 2008 14:42:57

Lieve Ellen en Tom,

Er even tussenuit, dat zal jullie min of meer toch deugd gedaan hebben. Ik kan me voorstellen dat de thuiskomst hard was. Neem jullie tijd om dit verlies te verwerken en het een plaatsje te geven in jullie hart.

Hou moed en geef steun aan elkaar. Ik denk nog elke dag aan jullie. Jullie zijn sterke mensen, daar ben ik van overtuigd.

Liefs en nog veel sterkte.

Inge

Posted by Katleen Tue, March 11, 2008 13:33:12

Ellen en Tom,

Goed dat jullie een weekendje hebben kunnen uitwaaien! We zijn jullie en Matske zeker niet vergeten! Elke dag valt zijn naam hier nog wel eens. Ons Eline heeft zelfs een foto van hem als achtergrond op haar computer staan. Zij kent hem eigenlijk niet, maar toch weten zij ook maar al te goed wat er is gebeurt.

Geniet van de mooie herinneringen aan hem en nog veel sterkte en moed, ik weet dat jullie dat nog hard gaan nodig hebben. Maar jullie kunnen het!

veel liefs

Dieter, Eline, Jens, Merel, Patrick en Katleen

Posted by Duvelke Tue, March 11, 2008 12:59:28

Verdriet heeft tijd nodig en het gemis zal blijven. Maar uiteindelijk zullen jullie alles een plaatsje kunnen geven. Doe het rustig aan, en probeer er zoveel mogelijk over te praten.

We denken iedere dag aan jullie.

Veel liefs

Petra, Bart en Noreke

Posted by Kylie ( FS ) Tue, March 11, 2008 10:10:25

Hallo Ellen en Tom,

Ik hoop dat jullie er een beetje van genoten hebben van jullie weekend weg.

Bekijk Mats zijn foto's en filmpjes maar vaak. Wij denken ook vaak aan jullie.

Veel moed en sterkte nog!

Kelly

Posted by Peetje (FS) Tue, March 11, 2008 09:21:24

Lieve Ellen en Tom,

Ik ben blij te lezen dat jullie eventjes weg zijn geweest, even op adem komen. Het moet zo zwaar zijn voor jullie, zo hard. Maar jullie komen er wel, langzaam maar zeker.

We denken heel vaak aan jullie. En ook Mats heeft een plaatsje in onze gedachten. Misschien een kleine troost, te weten dat hij niet vergeten wordt.

Heel veel liefs,

Martijn, Petra en Cato

Posted by Rozeke Tue, March 11, 2008 09:02:37

Het is goed te lezen dat jullie er eventjes uit geweest zijn. Ik denk dat Mats het ook niet anders zou gewild hebben.

En inderdaad, de draad opnemen zal zwaar en moeilijk zijn, maar jullie komen er wel, stap voor stap.

Veel moed!

Posted by Diane Tue, March 11, 2008 01:13:05

Lieve Ellen en Tom, Héél vaak kom ik op jullie blog piepen en nogmaals de foto's bekijken. Ik denk heel veel aan jullie en leef ENORM met jullie mee. Ik besef hoe leeg het nu moet zijn bij jullie. Mats is echt een prachtventje!!! En jullie zijn de beste ouders die Mats maar ooit had kunnen wensen. Veel moed, warmte en heel veel liefde wens ik jullie voor de komende dagen/weken/maanden/jaren. Gooien jullie Matske een kusje van mij? Een hele dikke knuffel! Diane (via Siels blog)

Posted by Ann Mon, March 10, 2008 22:31:28

Beste ouders van Mats, je blijft eeuwig en altijd mama en papa, met de leuke én pijnlijke herinneringen.

Ik weet dat geen woorden kunnen vatten of de pijn verzachten, maar hopelijk zijn alle berichtjes hier toch kleine schouderklopjes die jullie wat kracht geven.