Mats

Mats

Mats

Onze blog over Mats, een moedig ventje.

Stig

MatsPosted by Ellen Tue, July 17, 2012 20:59:06
En dan slaat het noodlot een tweede keer toe.. Gemeen en hard! Normaal zouden we nu reikhalzend uitkijken naar de geboorte van ons neefje.. een broertje voor Warre. Een tweede zoontje voor zus Linde en Kristof. Een neefje en speelkameraadje voor Lente en Babet. Er werd al volop gefantaseerd over dat kleine hummeltje.. terug een klein boeleke in de familie.. heerlijk!

En dan, in het zuiden van Frankrijk, helblauwe lucht, stralende zon.. een telefoontje.. slecht nieuws.. Dan lijkt het zuiden van Frankrijk op een nachtmerrie waarin ik niet uit lijk te ontwaken. Ongeloof, dàt kan toch niet! Toch niet weeral! En vooral Waarom?!

Er is maar een optie.. ik wil zo snel mogelijk terug naar huis. Ik wil kennismaken met mijn superneefje. Wat een prachtig jongentje!
Stig Mats Janssen

Net zoals Mats heeft ook Stig zijn eigen site.
http://stigjanssen.vlindersite.be/


Lieve Mats en Stig,
Ik hoop dat jullie al veel kattenkwaad hebben kunnen uithalen.. dat jullie samen als 2 kleine neefjes opgroeien, dat jullie weten hoe graag we jullie zien en we jullie enorm missen...
Speel maar goed, daarboven of waar het ook zal zijn.. Stuur maar veel lieveheerstbeestjes, vlinders, zonnestraaltjes, regendruppeltjes... Kom maar veel in onze dromen...

  • Comments(6)//www.mierenhoop.be/#post165