Mats

Mats

Mats

Onze blog over Mats, een moedig ventje.

4 jaar

MatsPosted by Ellen Mon, February 27, 2012 21:12:12
4 jaar geleden beleefden we nu onze laatste momenten. Pijn, heel veel pijn, jou te zien afzien, jou te zien wegglijden van het 'hier' en te beseffen dat ik zou achterblijven, zonder jou.

Voor altijd... altijd duurt heel lang... té lang! Voor altijd en nooit meer, zijn 2 begrippen die ik nu nog steeds niet kan vatten. Mijn geest/brein kan dat het precies gewoon niet aan.

Lente en Babet brengen veel afleiding. De zonnetjes in mijn leven. Ze geven me nog elke dag moed en kracht. Babet lijkt als twee druppels water op jou! Iedereen zegt wel dat ze veel op Lente lijkt, maar dat is gewoon omdat ze jou niet goed gekend hebben. Maar wat een gelijkenissen. Babet is even vrolijk als jou, heeft hetzelfde lachende mondje, hetzelfde enthousiasme, het is een gewoon een heerlijk meisje!

4 jaar geleden is onze wereld gaan stilstaan... we draaien wel terug mee hoor, maar op een ander ritme. We zijn anders gaan leven. Hebben beslissingen genomen, keuzes gemaakt, altijd met jou in ons hart, en gevoed met jou kracht. Alleen zou ik het niet kunnen, maar samen met jou wel.

Bedankt lief zoontje
Je trotse mama en fiere papa!

  • Comments(10)//www.mierenhoop.be/#post164