Mats

Mats

Mats

Onze blog over Mats, een moedig ventje.

Voortdoen

MatsPosted by Ellen Thu, November 12, 2009 23:39:02
Dat proberen we, met vallen en opnieuw proberen op te staan. Het is moeilijk, aartsmoeilijk en eigenlijk zou geen enkele ouder zoiets moeten doorstaan. Matske jongen, je wordt hier zo gemist dat het niet met woorden valt uit te drukken. Hoe zou je nu toch zijn? Het blijft zo fout aanvoelen, zo oncompleet. Zo droevig, zo triest, zo'n gemis!
Bezig blijven, dat is hetgene wat ik nodig heb om mijn gedachten te verzetten en een doel te hebben. Dat heb ik maar ineens grondig aangepakt en dus gestart met opnieuw te studeren... vroedkunde. Ik doe het graag en het bezorgt me de nodige afleiding en tevens een vooruitzicht. Mijn eerste examens zijn achter de rug en dat zag er goed uit. Het geeft terug wat moed om verder te doen, om voort te doen... want dat wordt er verwacht.

Lente is intussen reeds een jaar, geen boeleke meer, maar een heel actief peutertje dat graag de wereld ontdekt. Ze heeft een echt verjaardagsfeestje gehad, met slingers en ballonnen en taart, met een kroon en zoveel meer. Ze heeft ervan genoten.

Nog wat fotootjes van Lente, ze kan trouwens al stappen!

  • Comments(3)//www.mierenhoop.be/#post151