Mats

Mats

Mats

Onze blog over Mats, een moedig ventje.

Verhuisd

MatsPosted by Ellen Mon, October 13, 2008 22:19:39

Ondertussen wonen we nu al een tweetal weekjes in ons nieuwe stekje. Het is nog wel wat beetje wennen en het voelt nog niet helemaal 'thuis', dat heeft allemaal nog wat tijd nodig. Toch hoop ik dat dit een nieuwe start zal zijn. Een nieuwe start samen met Mats. Hij heeft alleszinds een speciaal plaatsje gekregen hier. Hij staat in de living, lekker dicht bij zijn mama en papa. Zijn foto aan de muur lacht iedereen toe die hier binnenkomt. Hij is hier duidelijk steeds aanwezig. 

Zo zijn we ook in de laatste weekjes van de zwangerschap aangekomen. Binnen een drietal weekjes verwelkomen we onze tweede spruit. Hoewel we er naar uitkijken, brengt het heel wat dubbele gevoelens teweeg. Gaat alles goed verlopen deze keer? Zal het gezond zijn? Maar ook tegelijk van, Waarom is het bij Mats zo fout gelopen, Waarom werd hij ziek? Hadden we er iets aan kunnen doen? Ook best wel wat schrik van hoe ik ga reageren, vreugde omwille van broer/zus, verdriet om het gemis van Mats. Het hangt allemaal zo dicht samen. 

Stilaan komt ook het besef van dat dit baby'tje weleens heel anders zou kunnen zijn als Mats. Toch hopen we enkele trekjes van hem te kunnen herkennen. Misschien een teentje of hetzelfde neusje, of dezelfde manier van slapen... wie weet? 

Lief Matske, nog heel eventjes en jij wordt grote broer!! Een speciale taak hoor en ik ben er zeker van dat jij vanaf je wolkje of sterretje maar al te fier zal zijn. Hou ons maar goed in de gaten en blijf maar lekker dicht bij ons, we hebben je nog veel te hard nodig. 

Dikke knuffel van mama en papa xxx

  • Comments(5)//www.mierenhoop.be/#post127