Mats

Mats

Mats

Onze blog over Mats, een moedig ventje.

Zondag 12 april

MatsPosted by Ellen Sun, April 13, 2008 22:26:20

Mijn eerste werkweek is achter de rug. Morgen beginnen we al aan de tweede. Al bij al is het goed meegevallen. Het was moeilijk om Mats hier achter te laten. Als ik thuis ben voel ik dat hij heel dicht bij mij is. Op het werk had ik dat gevoel niet en mistte ik hem enorm. Er staat wel een mooie foto op mijn bureau maar toch is het anders. Daarmee dat ik aan zien ben om wat asse te laten verwerken in een kettinkje. Zo heb ik hem altijd en overal dicht bij mij. Mats loslaten kan ik en wil ik niet. Ik heb hem nog veel te hard nodig, iedere dag weer.

Dit weekend ben ik nog eens in zijn kamertje geweest. Wat snuffelen in zijn spulletjes. De geur van de pampers vochtige doekjes brengen veel herinneringen terug. Zijn bedje ligt er nog bij alsof er hij er pas in heeft geslapen. Ik laat het voorlopig zo.

Vandaag slecht nieuws gekregen vanuit Leuven. Een dappere 17 jarige jongen die zijn strijd tegen leukemie heeft verloren. Overleden aan een infectie, leukemie was onder controle. Verschrikkelijk! Ook al komen we niet meer in Leuven, we blijven heel erg meeleven met iedereen. Zo'n nieuws komt dan ook heel erg hard aan.

  • Comments(8)//www.mierenhoop.be/#post107