Mats

Mats

Mats

Onze blog over Mats, een moedig ventje.

Vrijdag 4 april

MatsPosted by Ellen Fri, April 04, 2008 16:40:06

Het gaat allemaal veel te snel. Een nieuwe maand, weer een maand verder van Mats weg. Alles draait gewoon maar door, ook voor ons, we moeten nu eenmaal verder maar dat neemt niet weg dat ik het er heel moeilijk mee heb. Ik zou graag de wereld eens even op pauze zetten, want zo voel ik me vaak. Of de tijd even terug draaien voor één dag. Terug naar februari. Terug één dag met Mats. God toch, wat mis ik dat klein ventje toch onnoemelijk veel smiley

De momenten dat het verdriet mij overmant worden wel wat minder, maar des te heviger. Het komt vaak zo plots aanzetten. Tijdens het strijken kwam ik twee handdoekjes van hem tegen en dat doet dan zo'n vreselijke pijn. Dan komt de pijn en het verdriet er in alle hevigheid uit. Wanneer ik mij dan eens heb laten gaan om het zo te zeggen, voel ik me een stuk beter. En zo gaat dat heel de tijd.

Ik had hem zo graag veel langer bij mij gehouden, toch op zijn minst een jaar of 50. Nu is hij gewoon veel te vroeg moeten gaan. Ik hoop gewoon dat hij niet te ver weg is, dat hij voor altijd dicht bij ons zal blijven want ik heb hem nog veel te hard nodig.

  • Comments(7)//www.mierenhoop.be/#post106